Menu

Ντιπ λιαστής ντομάτας με σκόρδο

  •     

    ·         200 γρ. λιαστές ντομάτες υψηλής ποιότητας SyraFrescaμουλιασμένες σε νερό

     

    ·         1 φλιτζάνι τσαγιού παρθένο ελαιόλαδο

     

    ·         4 – 5 κρεμμυδάκια φρέσκα χονδροκομμένα

     

    ·         10 σκελίδες σκόρδο

     

    ·         1 κουταλιά σούπας μαϊντανό (τα φύλλα)

     

    ·         Φύλλα πλατύφυλλου βασιλικού

     

    ·         1 πρέζα ζάχαρη

     

    ·         Αλάτι με προσοχή

     

    ·         1-2 πρέζες καγιέν ή τσούσκα ή μπούκοβο

     

Βάζουμε στον πολτοποιητή τις λιαστές ντομάτες, τα κρεμμυδάκια, το σκόρδο, το μαϊντανό, το βασιλικό, το καγιέν (ή  τσούσκα ή μπούκοβο), λίγο αλάτι και το λάδι και πολτοποιούμε μέχρι να γίνουν ενιαία μάζα. Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο για τουλάχιστον 10 ώρες.